S:t Olavsledens företagsnätverk

Bli medlem i S:t Olavsledens nätverk av entreprenörer

Logga nätverket

Det här får du som är medlem i nätverket tillgång till:

1

Registrera dig nu för att synas i företagsregisteret för S:t Olavsleden och bli en del av vår satsning på leden. Genom att visa upp din verksamhet, på plattformen kan du kommunicera direkt med potentiella kunder och få feedback från nöjda kunder. Missa inte chansen att marknadsföra din verksamhet till en svensk och internationell publik genom Slow Travel: Pilgrim i sociala medier och med Google Ads (med en budget på 100 000 kr i månaden genom slowtravel.se). Här nedan är ett exempel på en enkel sida i registret. Du bestämmer själv hur komplex sidan ska vara, om du vill att gäster ska kunna kontakta dig på företagssidan för att boka m.m. Vi finns om du behöver hjälp med att sätta upp den.

2

I slowtravel.ses avancerade evenemangskalender lägger du ut alla dina aktiviteter. Kalenderns alla evenemang marknadsför vi på sociala medier, via Google Ads och våra andra kanaler. Dina evenemang finns sedan i kalendern, i en flik på din sida i företagsregistret och på vår karta.

3

Som medlem i S:t Olavsledens nätverk finns din verksamhet och dina evenemang m.m. på vår egen karta. Allt som kan vara av intresse för pilgrimerna läggs upp på kartan. Informationen kommer också att finnas på slowtravel.ses nationella karta över alla slowtravelverksamheter och evenemang i hela Sverige.

För att bygga upp en stark och hållbar besöksnäring längs S:t Olavsleden behöver du nätverka med andra entreprenörer. Vår communityplattform ger dig möjlighet att lära dig från erfarna medlemmar och dela med dig av dina kunskaper till andra. Dessutom kommer vi att erbjuda all hjälp du behöver för att utveckla din verksamhet på ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbart sätt. Och det bästa av allt? Vår plattform är privat och styrs av medlemmarna själva - så du slipper störande reklam eller censur om du vill diskutera problem etc. Bli en del av vår community nu och ta din verksamhet till nästa nivå!
Gemenskapen är också som vårt eget Facebook där vi kan söka hjälp, diskutera m.m. utan att bli distraherade av allt annat som finns på en plattform som Facebook. Här äger vi dessutom plattformen, ingen reklam, här styr inget globalt techföretag som vill åt din data eller bestämma över vad du säger.*

5

En digital evenemangsplattform

Som medlem i S:t Olavsledens nätverk får du också tillgång till en digital evenemangsplattform där S.t Olavsleden kommer att marknadsföras mot en utländsk publik under hela året. Här kan du också hålla digitala möten i en trevligare online miljö än på Zoom, Teams och Meets plattformar.

6

Som medlem i S:t Olavsledens nätverk av entreprenörer marknadsför vi din verksamhet på vår podd "Good Morning Pilgrim!", som sänds på engelska varje morgon hela säsongen. Som en extra bonus har vi också en blogg på svenska, engelska, tyska och holländska där vi skriver om leden och ger ytterligare exponering åt din verksamhet.

Gå med i nätverket idag genom att swisha den årliga avgiften på 100 kr till slowtravel.se: 1235490073 ! Skicka oss sedan ett mejl till info@slowtravel.se så vi kan komma i kontakt med dig och skicka inloggningsuppgifter och en video som visar hur du sätter upp din plats i nätverket.
Du kan läsa om oss som står bakom Slow Travel: Pilgrim här

Vill du veta mer, hör av dig till oss på info@slowtravel.se eller ring 0724413993

slowtravel.se är en ideell förening som finns till för att stödja landsbygdsentreprenörer & verka för en socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbar besöksnäring
- den enda sortens besöksnäring vi behöver.

slowtravel.se, “Slow Travel: Pilgrim”, Camp Slow Travel & S:t Olavsledens företagsnätverk är inte associerade med www.stolavsleden.com och S:t Olavsleden förvaltning Ekonomisk förening.

S:t Olavsledens företagsnätverk är ett initiativ från slowtravel.se – en ideell förening som arbetar för en hållbar besöksnäring och en hållbar landsbygdsutveckling. Org. nr. 802535-0870. 

Nå oss här: info@slowtravel.se