Häng med slowtravel.se på resan mot en hållbar besöksnäring!

slowtravel_logga

Bli del av ett nationellt nätverk av landsbygdsentreprenörer

1

Ett företagsregister av hållbara entreprenörer i besöksnäringen på landsbygden

Slowtravel.ses nya företagsregister är slowtravel.ses ansikte utåt, där vi marknadsför din hållbara verksamhet i sociala medier och med Google Ads. Du kan visa upp din verksamhet, din hållbarhetspolicy m.m. och kommunicera direkt med kunder som också kan lämna omdömen. Du sköter själv dina sidor och kan ändra och lägga upp nyheter när du vill - i flödet eller på sidan som ser ut så här:

Marknadstånd Pensionat Söderåsen

2

En evenemangskalender du sköter själv

I slowtravel.ses avancerade evenemangskalender lägger du ut alla dina slow travel - aktiviteter. Beroende på vilken medlemsnivå du väljer, kan du också ta emot tidsbokningar mot dina aktiviteter-vare sig det är en veckoaktivitet eller en aktivitet som bokas per timme.

3

En gemenskap av entreprenörer runt om i Sverige

Du kan nätverka med andra entreprenörer hur mycket eller lite du vill. Lär av de som är mer erfarna och dela med dig av dina kunskaper till andra. TIllsammans kan vi bygga en stark och hållbar besöksnäring på landsbygden. Du hittar också all möjlig information för att hjälpa dig med din affärsutveckling som en socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbar verksamhet. Allt detta gör du på vår egen communityplattform - ett privat Facebook som styrs av medlemmarna och inte av ett utländskt techbolag. Det innebär att vi äger datan och inte har någon reklam som stör.

4


En digital evenemangsplattform

Som medlem får du tillgång till en digital evenemangsplattform där du kan ställa ut och lägga upp all information dina kunder kan tänkas behöva - videos, bilder, prislistor, broschyrer etc. Du kan också ha möten vid din monter - du får helt enkelt ett digitalt kontor där du på ett hållbart sätt kan förmedla information om din verksamhet. (För medlemmar på 250kr och 450 kr nivåerna)

slowtravel.se är en ideell förening som finns till för att stödja landsbygdsentreprenörer & verka för en socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbar besöksnäring
- den enda sortens besöksnäring vi behöver.